Yalova Basın

Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

GÜNDEM

Yalova’da sırt çantasında uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir kişi, bağlantılı olduğu düşünülen diğer 4 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

Yalova’da sırt çantasında uyuşturucu olduğu belirlenen İran uyruklu bir kişi ile bağlantısının olduğu değerlendirilen biri kadın 4 kişi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındılar. Yalova İl Jandarma Komutanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Sivil ekipler ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri, istihbarat çalışmaları sonucunda İranlı A.S'yi izlemeye başladı. Uyuşturucuyu Yalova'da satacağı bilgisi üzerine A.S'yi takibe alan ekipler, şüphelinin içinde bulunduğu ticari taksiyi Yalova-Bursa kara yolunda durdurdu. Araçtan indirilen A.S'nin sırt çantasında 1 kilo 516 gram metamfetamin ele geçirildi. Zanlı ile bağlantılı olduğu değerlendirilen biri kadın 4 kişinin yakalanması için il merkezindeki 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Narkotik köpeği Venüs'ün kullanıldığı operasyonda, S.Ş, S.A, S.İ. ve Ç.O. gözaltına alındı.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.