Yalova Basın

Kılıçdaroğlu’na Yalova’da ‘Cumhurbaşkanı’diye hitap etti

SİYASET

Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Yalova ziyaretinde yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu’na "14. Cumhurbaşkanı" şeklinde hitap etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Zimmet' soruşturması gerekçesiyle görevden uzaklaştırılan eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kılıçdaroğlu'na "14. Cumhurbaşkanı" şeklinde hitap ederek "Ağzınız, yüreğiniz, beyniniz alışsın" dedi.

Eski Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova'da düzenlenen CHP Grup Toplantısı'nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben "Cumhurbaşkanı" ifadesini kullandı. Salman konuşmasında "Bütün Türkiye'de olduğu gibi Yalova'da diyor ki; geliyor gelmekte olan. Hoş geldiniz, şeref verdiniz, Yalova'yı çok ama çok mutlu ettiniz. Grup toplantısı yapılacak. Hepiniz sayın genel, cumhurbaşkanımızın konuşmasını bekliyorsunuz. 14. Cumhurbaşkanımızın. Ağzınız, yüreğiniz, beyniniz hepiniz alışsın, Ben sokakları gezmeye devam ediyorum. Bunu kendi fikrim olarak değil sokağın sesi olarak dile getiriyorum" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.