Yalova Basın

Altın madalyayı kıl payı kaybettik

SPOR

Yalova’nın Milli sporcusu Ece Haraç finale Rus Vlada Voronina karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybederek turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

U15 ve U19 Genç Milli takımlarımız Tunus´ta ITTF tarafından düzenlenen WTT Gençler Yıldızlar Açık Turnuvası´nda mücadele eden Yalova’nın Milli sporcusu Ece Haraç finale Rus Vlada Voronina karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybederek turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı ve Avrupa ikincisi oldu.

U15 ve U19 Genç Milli takımlarımız Tunus´ta ITTF tarafından düzenlenen WTT Gençler Yıldızlar Açık Turnuvası´nda mücadele etti. Millilerimiz turnuvayı 1 gümüş, 2 bronz madalya ile tamamladı. Genç Kızlarda Ece Haraç finale Rus Vlada Voronina karşısında 2-0 öne geçtiği maçı 3-2 kaybederek turnuvayı gümüş madalya ile tamamladı.

U19 Kızlar kategorisinde; Elemeler 3.grupta Tunuslu Mahjoub´ve Slovak Wiltschkova´yı aynı sonuçla 3-0 yenen Ece Haraç, Rus Abraamian´a 3-1 yenildi ve grubunu 2. tamamlayarak Ana Tablo´ya yükseldi.

Ana Tablo son 16 turunda Rus Salautina´yı 3-1, Çeyrek Finalde Hırvat Arapovic´i 3-2, Yarı Finalde ise Hintli Swastika Ghosh´yi 3-2 mağlup eden Ece Haraç finale yükseldi.

Ece Haraç finalde Rus Vlada Voronina karşısında ilk iki seti 11-8 ve 11-7 alarak 2-0 öne geçti. Sonraki setleri 11-5, 11-9 ve 14-12 kaybeden Milli sporcumuz ikinciliği elde etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.