Yalova Basın

Büro Memur-Sen üye sayısını arttırdı

YALOVA

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, hizmet kolu içerisinde en çok üye arttıran sendikanın kendi sendikaları olduğunu açıkladı.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı sendikasının Yalova’da bulunan şubesinin 3. Olağan Kongresine katıldı. Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen kongrede konuşma yapan Yusuf Yazgan şu ifadeleri kullandı:

“Geçtiğimiz yıl yine Memur-Sen hizmet kolu içinde en çok üye artıran sendika 5 bin üye artışıyla Büro Memur-Sen oldu. Bu süreçte sendikanın üye sayısını arttırdık. Bizden önceki dönemde görev yapan arkadaşları uyararak üye sayıları düştüğü için eleştirdik. Bu arkadaşlarımız 3 yıl sendikayı yönettiler. Maalesef sendikamız 3 yılda ileriye gitmek yerine geriye doğru gitti. 72 bin üyeye düştü. 15 Mart 2020 tarihinde yeniden Büro Memur-Sen Genel Başkanlığına seçilmemizle birlikte ekimizle birlikte pandemiye rağmen 1 yıl içerisinde 5 bin üye artırarak 77 bin 564 üyeye Büro Memur-Sen’i yeniden taşıdık ve ileriye doğru yeniden bir ivme verdik. Şu an itibariyle 80 bin üyeyle Büro Memur-Sen, Memur-Sen kol federasyonu içerisinde 4. sırada yer almakta. Geçtiğimiz yıl yine Memur-Sen hizmet kolu içinde en çok üye artıran sendika 5 bin üye artışıyla Büro Memur-Sen oldu. Değerli arkadaşlar, yönetim kuruluyla tabi birçok faaliyete imza atıyoruz. İnşallah atmaya da devam edeceğiz.”


Açıklamanın ardından Büro Memur-Sen Yalova Şubesinin üst kurul delege seçimi gerçekleştirildi.
Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Koyuncu, Yalova Şube Başkanı Ahmet Koçcuoğlu, Yalova Diyanet Sen Başkanı Şuayip Akgün, Yalova Kültür Memur-Sen Başkanı Tarık Turgut ve sendika üyeleri katıldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.