Bu defa zam değil indirim haberi geldi!

Yalova’nın Çiftlikköy İlçe Belediye Meclisi’nde suya yüzde 50 indirim kararı alındı.

07 Haziran 2021 Pazartesi 18:50
Bu defa zam değil indirim haberi geldi!

Çiftlikköy Belediye Meclisi 2021 Yılı Haziran Ayı Olağan Toplantısı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar başkanlığında yapıldı. 6 gündem maddesinin karara bağlandığı oturumda Başkan Silpagar’ın önergesiyle ilçedeki mesken ve ticarethanelerin kullandığı suyun metreküpüne Yüzde 50 indirim yapıldı. Böylece 2 TL olan su ücreti, mesken ve ticarethaneler için 1 TL’ye düşürülmüş oldu.

Konuyla ilgili olarak mecliste bilgi veren Başkan Silpagar, “Göreve başladığım günden bu yana gecemizi gündüzümüze katarak, vatandaşımız için ve Çiftlikköyümüz için elimizden gelen en iyi en güzeli için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Meclisimize getirmiş olduğum önerge ile koronavirüs salgını kapsamında vatandaşlarımızın ödemelerinde sıkıntı yaşamaması düşüncesiyle ilçemizdeki su aboneliği bulunan mesken ve ticarethanelerimize yönelik olarak metreküp ücretlerinde Yüzde 50’lik indirim uygulanması kararını da oy birliği ile aldık. Aldığımız kararların ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Başkan Silpagar’ın 2021 yılı gelir tarifesinin Temizlik İşleri Müdürlüğü Başlıklı 13. Maddesinin 7-A ve 7-B bentlerinde belirtilen mesken ve ticarethane abonelerine verilen suyun metreküpünden alınan ücretlerin yüzde 50 indirim uygulanması ile ilgili talebi mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Son Güncelleme: 07.06.2021 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.