E Twinning School Okulu başvuru sonuçları açıklandı

Yalova e Twinning projesi kapsamında il geneli yapılan başvuru sonuçları açıklandı.

23 Mart 2021 Salı 17:22
E Twinning School Okulu başvuru sonuçları açıklandı

Konuya ilişkin Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yalova eTwinning Projesi ile ilimiz genelinde eTwinning Okulu başvurusu yapmaya hak kazanan 9 okulumuzda görevli öğretmen ve yöneticilerimize yönelik olarak düzenlenen "eTwinning Okulu Bilgilendirme" Eğitimleri sonunda başvuru işlemlerini tamamlayan okullarımız 22 Mart 2021 tarihinde açıklanan başvuru sonuçlarına göre eTwinning okulu oldu. Geçen yıl ilk defa 3 Okulumuzun dâhil olduğu eTwinning Okulu ailesine katılan okullarımızı kutluyor, emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.


2020 yılında müracaat eden ve 2021-2022 yıllarını kapsayan eTwinning School Ailesine Katılan Okullarımız:

19 Temmuz İlkokulu, 75.Yıl Ziya Gökalp İlkokulu, Aydede Anaokulu, Çiftlikköy Diriliş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Gaziosmanpaşa İlkokulu, Giyim Sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu, Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu, Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.