Yalova’da evinin odasında uyuşturucu yetiştiren şahıs yakalandı

Yalova'nın Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Beldesi’nde evinde uyuşturucu imalatı yapan kişi jandarma ekiplerini bile şaşırttı.

30 Haziran 2021 Çarşamba 12:55
Yalova’da evinin odasında uyuşturucu yetiştiren şahıs yakalandı

Baskın yapılan evde uyuşturucu üretim kabini ve esrar ele geçirildi. Yalova'nın Çınarcık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, uyuşturucu imal ederek piyasaya sürdüğü öğrenilen Ö.A. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 376 gram esrar ile uyuşturucu madde üretimi için hazırlanan bir kabin ve çok sayıda saksı ele geçirildi.

Çınarcık ilçesine bağlı Teşvikiye Beldesi'nde Ö.A.'nın evinde uyuşturucu imal ederek piyasaya sürdüğü yönünde istihbarat alan jandarma ekipleri, şüpheliyi takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen ekipler, sabah saatlerinde Ö.A.'nın evine operasyon düzenledi.

Operasyonda 376 gram kubar esrar ele geçirilirken, Ö.A. gözaltına alındı. Evde yapılan aramada ise şüphelinin uyuşturucu imalatı için üretim kabini yaptığı ve çok sayıda saksı bulundurduğu belirlendi. Soruşturma sürdürülüyor.

Son Güncelleme: 30.06.2021 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.