Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Yalova’da KOM Şube Müdürlüğü ve Termal İlçe Jandarma Komutanlığı’nca gerçekleştirilen operasyon sonucunda 1 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

01 Nisan 2021 Perşembe 09:41
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Yalova’da uyuşturucuya geçit verilmiyor. KOM Şube Müdürlüğü ve Termal İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada araç sürücüsünün üzerinde yüklü miktarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. 31 Mart Çarşamba günü saat 16:40 sularında Terma City önünde yapılan operasyonda araç sürücüsü O.B. isimli şahsın üzerinde 257 gram toz esrar, 20 gram Skunk ve 450 adet extacy hap ele geçirildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatılırken gözaltına alınan O.B. isimli şahsın ise bugün emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 01.04.2021 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.