Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Yalova’da sırt çantasında uyuşturucu taşıdığı belirlenen bir kişi, bağlantılı olduğu düşünülen diğer 4 kişi ile birlikte gözaltına alındı.

26 Mart 2021 Cuma 11:15
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı

Yalova’da sırt çantasında uyuşturucu olduğu belirlenen İran uyruklu bir kişi ile bağlantısının olduğu değerlendirilen biri kadın 4 kişi, Yalova İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındılar. Yalova İl Jandarma Komutanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Sivil ekipler ile Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri, istihbarat çalışmaları sonucunda İranlı A.S'yi izlemeye başladı. Uyuşturucuyu Yalova'da satacağı bilgisi üzerine A.S'yi takibe alan ekipler, şüphelinin içinde bulunduğu ticari taksiyi Yalova-Bursa kara yolunda durdurdu. Araçtan indirilen A.S'nin sırt çantasında 1 kilo 516 gram metamfetamin ele geçirildi. Zanlı ile bağlantılı olduğu değerlendirilen biri kadın 4 kişinin yakalanması için il merkezindeki 3 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Narkotik köpeği Venüs'ün kullanıldığı operasyonda, S.Ş, S.A, S.İ. ve Ç.O. gözaltına alındı.”

Son Güncelleme: 26.03.2021 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.