Yalova’da yalnız yaşayan yaşlılara destek kararı!

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, İl Genel Meclisi olarak Yalova’da yaşayan yaşlılara bakım hizmeti vereceklerini açıkladı.

10 Nisan 2021 Cumartesi 11:52
Yalova’da yalnız yaşayan yaşlılara destek kararı!

Yalova İl Genel Meclisi olarak anlamlı bir karar aldıklarını sosyal medya hesabından duyuran Soygüzel, bu kararla Yalova’da yalnız yaşayan yaşlılara bakım desteği verileceğini belirtti. Bu projeyi birçok kurumla ortak gerçekleştireceklerini ifade eden Soygüzel “Yalova İl Genel Meclisi olarak anlamlı bir karar aldık. Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Yalova Sağlık Müdürlüğü, Yalova Belediyesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliğiyle yürüteceğimiz Yalnız Yaşayan Yaşlıların Bakım Hizmetlerinin Sağlanması ve İhtiyaçlarının Karşılanması Projesi ile yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.