Bakan’dan Yalova’ya yatırım müjdesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Yalova ziyaretinde Yalovalılara önemli müjdeler verdi.

14 Ağustos 2022 Pazar 13:29
Bakan’dan Yalova’ya yatırım müjdesi

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Yalova’ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez son 19 yılda Yalova'ya 1 milyar liralık yatırım yapıldığını vurgulayarak, "Bu yatırımlar katlanarak artacak. Önümüzdeki yıl 595 milyon liralık enerji alanında altyapı yatırımlarını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Yalova'ya enerji alanında gelecek yıl 595 milyon liralık yatırım yapılacağını vurgulayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile ilgili konularını detaylı bir şekilde masaya yatırdık. Başkanlarımızın, meclis üyelerimizin taleplerini değerlendirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yine Yalova'nın enerji alanındaki bu taleplerinin zamanında eksiksiz bir şekilde yerine getirmek için gayretlerimizi devam ettireceğiz. Yalova ilimizde bizim bakanlığımızla alakalı gerek kamu gerek özel sektör tarafından ciddi yatırımlar gerçekleştirildi. İktidara geldiğimiz yıl bu yatırımlar sadece 3 milyon lira iken geçtiğimiz yıl bu alanda yapılan yatırımların tutarı 2021 yılında 284 milyon lira olarak gerçekleşti. Son 19 yılda Yalova'ya tam 1 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl ise katlanarak artacak. Önümüzdeki yıl 595 milyon liralık enerji alanında altyapı yatırımlarını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bunun büyük bir kısmını TEİAŞ gerçekleştirecek. Hiç şüphesiz hemdağıtım elektrik şirketinin hem de gaz dağıtım şirketinin şebeke yenileme ve genişletme çalışmaları da aynı şekilde devam edecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.