Galatasaray Morutan'ı açıkladı

Galatasaray, 22 yaşındaki Rumen orta saha Olimpiu Morutan ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

25 Ağustos 2021 Çarşamba 18:19
Galatasaray Morutan'ı açıkladı

Sarı-kırmızılı takım, dün gece İstanbul'a getirdiği Morutan ile sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Morutan için eski kulübü FCSB'ye 3 milyon 500 bin Euro bonservis bedeli ödenecek. Galatasaray'dan transfere ilişkin yapılan açıklama şöyle:
"25.04.1999 doğum tarihli Profesyonel Futbolcu Olimpiu Vasile Morutan'ın transferi konusunda FCSB ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski Kulübüne 3.500.000 Euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Transfer bedeli ödemesi üç yıla yayılmış bir ödeme planı doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Futbolcuyla 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık anlaşma imzalanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.