Altınova'dan giden yardım yangın bölgesinde

Orman yangınlarına karşı Türkiye'de adeta seferberlik hali yaşanırken, Altınova Belediyesi'nin su tankeri ve 2 personeli Muğla Milas’a ulaşarak diğer ekiplerle birlikte yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

07 Ağustos 2021 Cumartesi 14:55
Altınova'dan giden yardım yangın bölgesinde

Türkiye'nin pek çok bölgesinde devam eden orman yangınlarının söndürülmesi için seferberlik hali yaşanırken, geçtiğimiz gün Muğla Milas’a sevk edilen Altınova Belediyesi ekibi de alevlerle mücadelesini sürdürüyor.
Gelen talep üzerine bölgeye 10 tonluk su tankeri ve 2 personelin Muğla’ya gönderildiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınova olarak biz gelecek olan her türlü talebe hazırız. Allah; ülkemizi, milletimizi her türlü afet ve musibetten muhafaza eylesin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.