Bu oturma düzeninde sorun yok mu?

Yalova Valisi Muammer Erol’un Yalova Üniversitesi ziyaretinde protokol kurallarının dışına çıkarak aşağıda oturması tartışmaya neden oldu.

04 Ağustos 2021 Çarşamba 09:42
Bu oturma düzeninde sorun yok mu?

Yalova Valisi Muammer Erol, Ak Parti Yalova Milletvekilleri Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş, Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar ve Yalova Belediyesi Başkanı Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’yi makamında ziyaret etti.

Protokol kurallarına göre yukarıda oturması gereken V ali Muammer Erolun yerine AK Parti il Başkanı Muğlim Bağatar otururken, Vali Erol bir aşağıda oturmayı tercih etti.

Yalova Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen ziyaret, üniversitenin Rektörlük Toplantı Salonunda düzenlenen bir kahvaltı ile başladı. Ardından ziyaret toplantı için Rektörlük Binası Senato Toplantı Odası gidilerek devam etti. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci’nin, üniversitenin son üç yıl içinde gösterdiği gelişimi ve ilerleyen dönemlerde üniversiteye yapılmasını planladıkları yatırımları içeren, ‘2018-2021 Gelişim Süreci ve Yatırım Planlaması’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Jülide Hızal Yücesoy, Prof. Dr. Fikret Yüksel ve Prof. Dr. Rahmi Karakuş hazır bulundular.

Yapılması planlanan projeler ve iş birlikleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu toplantı, iyi niyet temennileri ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 04.08.2021 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.