Çiftlikköy'de çıkan yangına erken müdahale

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesine bağlı Sultaniye mahallesinde otluk alanda çıkan yangına Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

05 Ağustos 2021 Perşembe 19:24
Çiftlikköy'de çıkan yangına erken müdahale

Çıkan yangının araziye gelişi güzel atılan cam şişeler ve çöplerden kaynaklandığı bilgisini aktaran itfaiye ekipleri 2 itfaiye aracı ile yangın yerine müdahale etti. Kısa süre içerisinde çıkan yangını söndüren ekipler vatandaşların bu bölgelere atılan şişe ve çöplerin mevsim sıcakları ile birlikte alev alabileceğini ve büyük yangınlara sebebiyet verebileceğini ifade ettiler.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ise AA muhabirine yaptığı açıklamada; “Çiftlikköy Belediyesi olarak çıkacak yangınlara müdahale edebilmek adına itfaiye ekiplerimizin sayısını arttırdık. Ülkemizin birçok yerinde orman yangınları ufak ihmallerle gerçekleşti. Maddi ve manevi olarak zararlar gördük. Vatandaşlarımızdan özellikle yaz aylarında otluk alanlarda, orman ve ağaç bölgelerine atık şişe ve çöp atmamalarını, mangal yakmamalarını rica ediyorum. Bizler belediye olarak bu alanlarda bunu yasakladık. Ülkemizde ki yangınlarında bir an evvel söndürülmesi ve tekrar yeşillendirilmesini ümit ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 11.08.2021 09:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.