Çiftlikköy’de temizlik görevlisinden örnek davranış

Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde temizlik sırasında bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran temizlik görevlisi herkesin takdirini kazandı.

10 Ağustos 2021 Salı 12:24
Çiftlikköy’de temizlik görevlisinden örnek davranış

Çiftlikköy’de içinde 2.500 TL para, kredi kartları ve kimliğinin olduğu cüzdanı yolda düşüren Neşe Alptuğ adlı vatandaş, Çiftlikköy Belediyesi ekiplerinin çabasıyla aynı gün cüzdanına kavuştu.

Sabah saatlerinde Çiftlikköy’de evinin önünden minibüse binen Neşe Alptuğ, eve geldiğinde cüzdanının yanında olmadığını fark edince Çiftlikköy Belediyesi’ne giderek AKOM’a kayıp kaydı bıraktı. Bölgelerinde rutin temizlik işlerini yapan ekiplerin haberdar edilmesinin ardından Sahil Mahallesi Yalı Caddesi’nde rutin temizliğini yapan Çiftlikköy Belediyesi Temizlik ekibinden Mustafa Birinci, rengi ve şekliyle ilgili AKOM tarafından verilen bilgilere istinaden yol kenarında kayıp cüzdanı bularak Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne tutanakla teslim etti.

Yapılan kontrollerde cüzdan içinde bir miktar para, kredi kartları ve kimlik kartı bulunduğunu tespit eden zabıta ekipleri, ardından Neşe Alptuğ’u Zabıta Müdürlüğü’ne davet ederek kayıp cüzdanı tevdi etti. Cüzdanı sahibine ulaştırmaktan mutluluk duyduklarını belirten Çiftlikköy Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Güney, “Temizlik görevlimiz Mustafa kardeşimizin dikkatiyle kayıp cüzdanı içindekilerle birlikte sağsalim Neşe Hanım’a aynı gün içinde hatta 2 saat gibi kısa bir sürede bularak ulaştırdık. Kendisi cüzdanı bulunduğu için çok sevindiğini dile getirerek belediyemize ve çalışanlarımıza teşekkürlerini dile getirdi. Biz de böyle bir duruma vesile olduğumuz için öncelikle Mustafa arkadaşımız başta olmak üzere çok mutlu olduk” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.08.2021 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.