Çınarcık Cup kazananı Çınarcıkspor

Çınarcık’ta ilk defa Çınarcık Cup Futbol Turnuvası düzenlendi.

12 Ağustos 2021 Perşembe 13:46
Çınarcık Cup kazananı Çınarcıkspor

11 Ağustos günü Çınarcık Belediyespor sahasında düzenlenen 1. Çınarcık Cup turnuvasında kazanan Çınarcıkspor’un minikleri oldu.

1.Çınarcık Cup futbol turnuvasında Çınarcık Belediyespor’un ev sahipliğinde İstanbul ve Sakarya’dan 9 takımın katılımı ile gerçekleşti. Turnuvanın açılış konuşmasın Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer yaptı. Mücadelenin ilk karşılaşmasının başlama vuruşunu da Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer yaparak karşılaşmadaki takımlara başarılar diledi. Beşiktaş Sakarya, Beşiktaş Gebze, Altınordu Tuzla, Magfa, Başakspor, Marmara Futbol Kulübü, Sakarya Futbol Kulübü ve Yeşiltepespor takımlarının 2010 doğumlu futbolcularının mücadele ettiği Çınarcık Cup turnuvasında tam bir futbol şöleni yaşandı. Futbolcu aileleri ve taraftarlar ile yöneticiler Çınarcık Cup’ta futbola doydular.

10 futbol takımından oluşan Çınarcık Cup turnuvası iki ayrı gruplar halinde 5 takım gruplardan çıkma mücadelesi yaşandı. Gruplarını ilk dörtte tamamlayan takımlar çapraz eşleşme ile çeyrek final , yarı final ve final maçları oynadılar.

Çınarcıkspor minikleri oynadıkları güzel mücadele ile gruplardan çıkma başarının gösterdi. Ardından çeyrek final maçında Altınordu Tuzla takımı ile mücadele etti. Mücadeledeki üstün taraf olan ve Altınordu Tuzla takımını yenen Çınarcıkspor minikleri adını yarı finale yazdırma başarısı gösterdi. Yarı final maçında Beşiktaş Sakarya takımı ile mücadele etti. Oynadıkları güzel futbol ile adını finale yazdıran Çınarcıkspor miniklerinin rakibi Sakarya Futbol Kulübü oldu.

Final maçında Sakarya Futbol Kulübünü 2-1 yenen Çınarcıkspor takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Çınarcık Belediyesi olarak kendileri minik ama yürekleri kocaman olan Çınarcıkspor takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.