Çınarcık'ta otobüs bekleme yeri değişti

Çınarcık-Yalova seferini yapan belediye otobüslerinin bekleme durağı değişti.

11 Aralık 2021 Cumartesi 12:15
Çınarcık'ta otobüs bekleme yeri değişti

Çınarcık Belediyesi, resmi sayfasından yaptığı paylaşımla otobüs bekleme yerlerinin değiştiğini duyurdu. Belediye:

"Cumhuriyet Meydanı’nda belediye otobüslerimiz sefer saatinin dolmasını beklemeyecektir.  Çınarcık-Yalova  güzergahında sefer yapan belediye otobüslerimiz bugünden itibaren Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi Çınar Börekçisinin önündeki duraktan kalkmaya başlayacaktır.

Belediye otobüslerimiz bu tarihten itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda bekleme yapmayacaktır. Yalova’dan gelişte Cumhuriyet Meydanı’nda yolcusunu indirip, Karpuzdere istikametinde  yoluna devam edip, Poyraz Caddesi üzerinden geçerek sefer saatine kadar Vali Akı Caddesi Çınar Börekçisinin önündeki durakta bekleyecektir.

Belediye otobüslerimizin sefer saatlerinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Sefer saatlerini (https://www.cinarcik.bel.tr/tr/cinarcik-ulasim) linkinden inceleyebilirsiniz."

ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.