Milletvekili Akyol’dan ilçe ziyaretleri

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

26 Temmuz 2021 Pazartesi 11:32
Milletvekili Akyol’dan ilçe ziyaretleri

Altınova’nın her alanda büyüyüp geliştiğini ifade eden Milletvekili Akyol, “Her zaman söylüyoruz, Altınova bizim göz bebeğimiz. El ele vererek ilçemizi en üst noktalara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde çok önemli işler, büyük yatırımlar, örnek projeler hayata geçiriliyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de Altınova gelişip büyümeye devam edecek” diye konuştu.
Belediye Başkanı Dr. Metin Oral da ilçede yapılan çalışmalarda AK Parti hükümetinin büyük katkısı olduğunu ifade ederek, “Milletvekillerimize ve parti teşkilatlarımıza ilçemiz adına teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ın eşi Yasemin Oral, AK Parti Altınova Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın ve AK Parti Altınova ilçe yöneticileri de yer aldı.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.