Okulların açılması yaklaşırken orta okul eğitim kurum müdürleri toplantısı yapıldı

Yalova İl Milli Eğitim, Müdürler Kurulu Toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr.Abdülaziz YENİYOL başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları, şube müdürleri ve il merkezi tüm resmi ve özel ortaokul müdürlerinin katılımı ile 25.08.2021 tarihinde Şaban Temuge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Konferans Salonu'nda yapıldı.

26 Ağustos 2021 Perşembe 11:17
Okulların açılması yaklaşırken orta okul eğitim kurum müdürleri toplantısı yapıldı

Toplantıda 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının genel değerlendirildi LGS Sınavı sonrası ilimizde Sınava girene ve yerel yerleştirme ile 8.sınıf öğrencilerimizin yüksek oranda kendi istedikleri okullara yerleştiklerini vurguladı. Hiç bir okula yerleşemeyen öğrencilerinde il ve ilçelerde kurulan komisyonlar ile liselere yerleştireceğini söyledi.2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırlık çalışmaları ele alındı. Dünya çapında yaşanan Covid 19 salgın sebebiyle okullarda alınacak tedbirler ile hijyen, maske ve sosyal mesafe kuralları ile ilgili görüşüldü. Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Abdülaziz YENİYOL, Maske ve dezenfektan malzemelerinin temin edildiği ve ilimizdeki tüm okullara malzemelerin en kısa sürede ulaştırılacağından bahsetti. Okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Abdülaziz YENİYOL yeni dönemde 2023 Vizyon Belgesi kapsamında yapılacak çalışmalar, E-okul Yönetim bilgi sistemine girişler ve özellikle 8.sınıf öğrencilerinin Ortaöğretime yerleştirme sürecinde olmaları sebebiyle bilgilerinin eksiksiz olarak girilmesine özen gösterilmesini istedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Abdülaziz YENİYOL '' Pandemi sürecinde öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle okullarımızdan ayrı bir süreç yaşadık. Hepimiz çocuklarımız için çalışıyoruz, yaptığımız iş gönül esasına dayalı bir iştir. Yaptığımız işi sevgiyle, saygıyla yapacağız. Veli-öğretmen-öğrenci ilişkilerini doğru bir iletişimle kurduğumuz zaman başarılı bir yönetici oluruz '' dedi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr.Abdülaziz YENİYOL Bakanlığımızın gönderdiği ''KOVİD-19 Salgınında Okullarda alınması Gereken Önlemler Rehberi '' hakkında bilgiler verdi. Yapılacak çalışmalar ile ilgili okul müdürlerinin görüş ve önerilerini dinledi. İl Milli Eğitim Müdürümüz tüm okul müdürlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederek toplantıya son verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.