Selzedelere Yalova’dan 89 büyükbaş hayvan gönderildi

Yalova'da hayvancılık faaliyeti gösteren bir firma, sel felaketinden etkilenen Kastamonu ve Sinop illerindeki besicilere destek olmak adına 89 büyükbaş damızlık ve besi danası gönderdi.

26 Ağustos 2021 Perşembe 09:50
Selzedelere Yalova’dan 89 büyükbaş hayvan gönderildi

Sinop ve Kastamonu illerimizde selden etkilenen yetiştiricilerimize dağıtılmak üzere Yalova’da hayvancılık yapan bir hayırseverimiz tarafından Sinop Ayancık ve Kastamonu Bozkurt'taki çiftçilerimize toplam 89 büyükbaş hayvan gönderildi.

89 büyükbaş damızlık ve besi danası 4 kamyona yüklenerek Kastamonu ve Sinop'a gönderildi. Büyükbaş hayvanlar Yalova Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği aracılığıyla Sinop ve Kastamonu'daki Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliklerine teslim edilecek.

Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ve Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar kamyon şoförlerine hayırlı yolculuklar dileyerek sel bölgesindeki vatandaşlarımıza selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.