Silpagar, projelerini meclis üyelerine tanıttı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Çiftlikköy’de yapımı devam eden “Adım 1071 Sahil Yürüyüş Yolu” ile “Spor Salonu ve Stadyum” projesini İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte inceledi.

03 Kasım 2021 Çarşamba 10:47
Silpagar, projelerini meclis üyelerine tanıttı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Çiftlikköy’de gerçekleştirilecek olan projeleri inceledi. Başkan Silpagar’a Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel Meclis üyeleri eşlik ettiler.

Çiftlikköy Engelsiz Kafe’de düzenlenen kahvaltıda meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Silpagar, burada meclis üyelerine gerçekleştirilen ve devam eden projeler hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra Çiftlikköy Sahil 1. etap tartan yürüyüş yolu istikametinde bulunan tarihi Kara Kilise’yi ziyaret ederek burada incelemelerde bulundular.

Meclis üyeleri ile Sahil 2. Etap çalışmalarının olduğu bölgeyi ziyaret eden Başkan Silpagar, burada gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında detaylar verdi.

Başkan Silpagar, “Bizler göreve geldiğimiz günlerde ilk yaptığımız iş sahili halkımızın kullanımına açıp ışıklandırmalar, tartan pistler, bisiklet yolları ve engelsiz kafe gibi hizmetler yapmak oldu. Şimdi sahilimizin 2. Etabını da nasip olursa çok kısa bir süre içerisinde tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine açacağız. “Adım 1071 Yürüyüş Yolu" olarak isimlendirdiğimiz bu projemiz şimdiden tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ise Çiftlikköy’ün Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile birlikte ivme kazanarak Yalova’nın yükselen yıldızı ve modern bir şehirleşme altyapısına kavuştuğunu dile getirerek gerçekleştirilen projeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Sahil 2. Etabında yapılan incelemelerin ardından Çiftlikköy Spor Salonu, Çiftlikköy Stadyumu ve zemin yapım projesinin olduğu bölgeyi ziyaret eden heyet burada da son sürat devam eden çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldular. Çiftlikköy’de büyük bir eksiklik olarak hissedilen spor salonu ve stadyum yapım işi projesinin bir an evvel hayata geçmesi için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini açıklayan Başkan Silpagar, İl Genel Meclis üyelerine proje ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.