Yalova Cumhuriyet Caddesi baştan aşağı yıkandı

Yalova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehrin en işlek caddelerinden biri olan Cumhuriyet Caddesi'ni baştan sona yıkadı.

28 Ağustos 2021 Cumartesi 12:29
Yalova Cumhuriyet Caddesi baştan aşağı yıkandı

Yalova Belediyesi, gece geç saatlerde Cumhuriyet Caddesi'nde temizlik çalışmaları düzenledi. Baştan sona suyla yıkanan Cumhuriyet Caddesinde, yoğun kirli ve yağlı yerlerde süpürge makinesi ve dezenfektanlar kullanıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Şehrimizin gündüz en kalabalık olan lokasyonlarında geceleri yıkama işlemleri gerçekleştiriyoruz. Bununla birlikte konteyner olmayan çöp toplama alanlarını dezenfektanlı sularla yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın çöplerini çıkartma saatlerine uymalarını ve çöp poşetlerinin ağızlarını sıkı bir şekilde bağlamalarını rica ediyoruz” dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.