Yalova İtfaiyesi halkı uyardı

Yalova'nın Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği, ev, iş yerleri ve araçlarda mutlaka bir yangın söndürme cihazının bulunması gerektiği uyarısında bulundu.

10 Ağustos 2021 Salı 11:26
Yalova İtfaiyesi halkı uyardı

Yangınlara ilk müdahale ve doğru ihbarın çok önemli olduğunu söyleyen Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, “yangın söndürücülerle başlangıç yangınlarına müdahale edilerek büyümesi engellenebilir” dedi.
Yangın söndürme tüpleri ile ilgili bilgi almak veya kullanmada tereddüt yaşayan vatandaşların itfaiyelere müracaat ederek bilgi alabileceğini söyleyen Çavuşoğlu, “Vatandaşlarımız Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğine müracaat etmeleri halinde uygulamalı eğitim verilmektedir. Söndürme cihazlarının yılda bir kez yetkili firmalara bakımlarını yaptırılmalıdır. Amacımız; vatandaşlarımızın alacağı önlemlerle mal kaybını en aza indirmek, hasarları azaltmak ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmektir” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.