Yalova Karadenizliler Derneği’nden ziyaret

Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı İbrahim Bayzan ile Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

29 Temmuz 2021 Perşembe 19:53
Yalova Karadenizliler Derneği’nden ziyaret

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , Yalova ve Çınarcık’ta Karadenizli vatandaşlarımızı tek çatı altında toplayan Yalova Karadenizliler Derneği İbrahim Bayzan ile Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar ve üyelerini makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında Çınarcık’ta 2021 yılında yapılacak olan Karadeniz Şenlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kadırga Şenliklerinde belediye ve dernek olarak neler yapılabileceği ve yeni fikirler üzerinde uzunca bir süre sohbet edildi.

Başkan Numan Soyer, Yalova Karadenizliler Derneği İbrahim Bayzan ile Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar ve üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.