Yalova’da 77 çocuk sünnet ettirildi

Yalova Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Sünnet Şöleni' etkinlikleri Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleşti.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 10:38
Yalova’da 77 çocuk sünnet ettirildi

Bu yıl ki şölende 77 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Etkinlik ilk olarak, Yalova Belediyesi tarafından sünnet çocuklarına özel olarak süslenen gezici otobüs turu ile başladı. Şehir turunun ardından çocuklar, Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu etkinlik alanında aileleriyle buluştular. Mevlid-i Şerif ile devam eden program, Hakhan ve Tuğba Melser konserleriyle son buldu. Programa, Yalova Valisi Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahattin Erbay, Ahmet Sarıduman ve Volkan Dadaloğlu katıldı. Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Yalova Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni, bu yılda renkli görüntülere sahne oldu. Barış Manço Açık Hava Tiyatrosu'nda yapılan etkinlikte çocuklar eğlenceye doydu. Halka açık ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte yüzlerce Yalovalı çocukların mutluluğuna ortak oldu. Gece sonunda; çocuklarla birlikte İl Protokolü toplu fotoğraf çektirdi. Program, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk'un sünnet çocuklarına hediye takdiminin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.