Yalova’da okular nasıl açılacak?

Yalova İl Millî Eğitim Müdürlüğü düzenlediği toplantı ile 2020-2021 öğretim yılının nasıl yapılacağı değerlendirildi.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 11:03
Yalova’da okular nasıl açılacak?

Yalova İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol başkanlığında düzenlenen toplantıya il genelindeki tüm okul müdürleri online olarak katıldılar.

Toplantıda 2020-2021 öğretim yılının değerlendirilmesi, okulların temizlik ve tertibi ile ilgili yapılan çalışmalar, LGS (Liseye Geçiş Sınavı) ve YKS' nın (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ücretsiz ders kitaplarının dağıtımı, okul servislerinin denetimi, yönetim süreçleri, öğrenci başarısını arttırmaya yönelik faaliyetler, öğretmen ve personel ihtiyaçları, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı ile ilgili hazırlık çalışmaları ve okullar ile öğrenci pansiyonlarımızın salgın sürecine uygun bir şekilde yüz yüze eğitim-öğretime açılması için yapılan çalışmalar görüşülerek kararlar alındı.

2021-2022 eğitim öğretim döneminde açılacak olan DYK (Destekleme ve Yetiştirme Kursları) da öğrencilerimizin başarı ve gelişim süreçlerinin takibinin titizlikle yapılmasını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, ayrıca yaz tatili boyunca çeşitli okullarda devam etmekte olan bakım ve onarım işlerinin Ağustos sonu itibariyle tamamlanacağını söyledi.

Öğrencilerin salgın sürecinde olumsuz etkilenmelerini en aza indirmek maksadıyla okullarda derslerde koordineli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin düzenleceğini belirten Müdür Yeniyol, öğrencilere bu etkinliklerle moral ve motivasyon vermeye çalışacaklarını ifade etti.

Okul Müdürlerinin talep ve önerilerinin dinlenildiği toplantının oldukça verimli geçtiği açıklandı.

Son Güncelleme: 18.08.2021 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.