Yalova’da orman yangını alarmı!

Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri olası bir orman yangını olmaması için önlemlerini artırdı.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 11:36
Yalova’da orman yangını alarmı!

Ülkemizin dört bir yanından gelen orman yangını haberlerinin ardından Yalova’da önlemler artırıldı. Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekipleri ormanlık alanlarda önlemler alırken, ormanlara giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Ülkemizde meydana gelen orman yangınları felaketlerine istinaden Yalova Valiliğimizin almış olduğu tedbirler doğrultusunda ormanlık alanlarda hem yangın kontrol ve hem av koruma ve kontrol çalışmaları tüm hafta sonu boyunca yapılmıştır” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.