Yalova’da sonunda konserler ertelendi!

Ülkemizde son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından Yalova’da etkinliklerin devam etmesi vatandaşları ve siyasileri kızdırdı.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:22
Yalova’da sonunda konserler ertelendi!

Yalova Belediyesi’nin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında pandemi kurallarından uzak bir şekilde etkinliklerinin sürdürmesi vakaların artmasına neden olmuştu. Bu etkinlikler bitmeden Altınova Belediyesi etkinlikleri başlarken, vatandaşlar ve siyasiler bu konserlere tepki göstermeye devam ediyorlar.

Altınova Belediyesi yaşanan gelişmelerin ardından festival programının ileri bir tarihe ertelendiğini duyururken, Yalova Belediyesi’de Eypio konseri ‘nin birçok ilimizde yaşanan yangın felaketleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

Konserlerin başından beri yapılmasının bir hata olduğunu belirten DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, yaptığı açıklama ile bu konserlere tepki gösterdi.

Bu sorumsuzlukların bir an evvel bitmesi gerektiğini, vatandaşın hayatları ile oynadıklarını söyleyen İl Başkanı Demirhan, “Bu nasıl sorumsuzluktur. Yazmayalım, uğraşmayalım, temiz siyaset yapalım diyoruz ama söz konusu vatandaşlarımızın sağlığı ise asla susamayız. Hata yapanları uyarırız. Bu pandemi döneminde bu konserler nedir ? Siyasi emelleriniz için vatandaşın hayatlarını riske atıyorsunuz. Sağlıksız ve kontrolsüz alanlara vatandaşları toplamayın. Yalova’da ki yükselişlere bir bakınız. Halkımızın hayatını riske atıyorsunuz. Üç maymunu oynamayı bırakın artık. Sonuçta hep beraber Yalova’da yaşıyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 31.07.2021 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.