Yalova’da TAPDK eğitimi verildi

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun çerçevesinde eğitim verildi.

18 Ağustos 2021 Çarşamba 10:40
Yalova’da TAPDK eğitimi verildi

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından İlçe Müdürlüklerinde görev yapan teknik personellere 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun çerçevesinde eğitim verildi.

İl Müdürlüğünde verilen ve Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Tırnakçı’nın açılış konuşmasıyla başlayan eğitimde Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personelleri Zeynep Merve Çevik ve Altar Özgür Çetin tarafından TADB ve İlçe Müdürlükleri personellerine alkol ve alkollü içki firmalarının üretim, ithalat, dağıtım, kapasite artışı ve proje tadilatı ile bandrol işlemlerinin yanı sıra alkol ve alkollü içkilerle ilgili görüş, değerlendirme ve ekspertiz raporu düzenlenmesine yönelik 4250 sayılı İspirto ve İspirtolu İçkiler İnhisarı Kanunu ve 4733 sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun çerçevesinde eğitim verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.