Yalova'ya bir zam haberi daha

Yalova-Sabiha Gökçen Havalimanı otobüs ücretlerine zam yapıldığı açıklandı.

27 Kasım 2022 Pazar 14:38
Yalova'ya bir zam haberi daha

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ,havalimanı ücretlerine zam yapıldığını duyurdu.

Artan akaryakıt giderleri sonrası toplu taşımaya art arda zam gelmeye devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan BURULAŞ, Mudanya-İstanbul arasında işlettiği deniz otobüsü bilet fiyatlarına yaptığı zammın hemen ardından Bursa - Sabiha Gökçen Havalimanı- İstanbul Havalimanı arasında Yalova'ya da hizmet veren BBBUS otobüslerine de zam yaptı.

Yapılan zam sonrası 120 TL olan Sabiha Gökçen bileti 140 TL'ye, İstanbul Havalimanı’na gidiş ücreti ise 175 TL'den 200 TL'ye yükseldi.

2022 yılının başlarında 70 TL olan Sabiha Gökçen’e gidiş ücreti son zam ile birlikte 140 TL olurken yıllık oranda zam yüzde yüzü buldu.

Yalova'dan İstanbul'daki, Sabiha Gökçen Havalimanı - İstanbul Havalimanı'na gidiş gelişlerde vatandaşlar genellikle Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin sunduğu BBBUS otobüslerini tercih ediyor.

Son Güncelleme: 14.07.2023 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.