Feribottan atlayan genç bulunamadı

Eskihisar-Topçular feribotunda sigara içtiği esnada bir anda korkuluklara çıkıp suya atlayan genç tüm aramalara rağmen bulunamadı.

02 Temmuz 2021 Cuma 15:33
Feribottan atlayan genç bulunamadı

Bursa Orhangazi’ye bağlı Yeniköy mahallesinde yaşayan bir genç, gece yarısı İstanbul’dan Yeniköy’e dönüş yaptığı esnada Eskihisar-Topçular feribotunda sigara içtiği esnada bir anda korkuluklara çıkıp suya atladı. Gözden kaybolan genci arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, gece yarısı İstanbul Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan bir feribotta meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi’ye bağlı Yeniköy mahallesinde yaşayan Serkan G. (32) zeytin ticareti için gittiği İstanbul’dan Yeniköy’e dönüş yapmak için Feribota bindi. İddiaya göre Feribotta seyahat ederken bir anda korkuluklara çıktığı ileri sürülen Serkan G. Kendini suya bıraktı. Genç adamın suya atladığını gören diğer yolcular durumu gemi kaptanına bildirdi. Gemi kaptanının gemiyi durdurup bir süre aradığı Serkan G. Bulunamayınca durum güvenlik güçlerine bildirildi. Olay yerine sevkedilen deniz polisi ve arama kurtarma ekipleri geceden bu yana Serkan G’yi bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme: 02.07.2021 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.