Yine Armutlu yolu yine kaza!

Yalova’nın en güzel tatil bölgelerinden biri olan Esenköy, Armutlu karayolu dar ve virajlı olması nedeni ile sürücülere korkulu anlar yaşatmaya devam ediyor.

25 Kasım 2023 Cumartesi 13:08
Yine Armutlu yolu yine kaza!

Son olarak Armutlu İlçesi’nde meydana gelen kazada bir minibüs devrilirken, içinde bulunan 4 kişi yaralı olarak araçtan çıkarıldılar.

Edinilen bilgiye göre Yalova'nın Armutlu ilçesinde meydana gelen kazada yolcu minibüsü, tır ve hafif ticari araç birbirine girdi. Kazada çarpmanın etkisiyle minibüs devrilirken 2'si kadın toplam 4 kişi yaralandı.

Yalova'nın Armutlu ilçesinde meydana gelen kazada yolcu minibüsü, tır ve hafif ticari araç birbirine girdi. Kazada çarpmanın etkisiyle minibüs devrilirken 2'si kadın toplam 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Fıstıklı-Gemlik arasında yolcu taşımacılığı yapan M.E idaresindeki 77 ACN 129 plakalı minibüs, Kapaklı köyü mevkiinde karşı istikametten gelen D.B yönetimindeki 44 AP 9572 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpmanın etsiyle devrilen minibüse de Ö.G idaresindeki 77 BA 901 plakalı tır çarptı. Kazada kamyonette bulunan 2 kişi ile 2 minibüs yolcusu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.