Günlerdir haber alınamıyordu, cesedi bulundu

18 Mart’tan bu yana kayıp olan Ferhan Tetik’in cansız bedenine ulaşıldı.

23 Mart 2021 Salı 17:49
Günlerdir haber alınamıyordu, cesedi bulundu

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde yaşayan ve 18 Mart’ta bir anda ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 52 yaşındaki tır sürücüsü Ferhan Tetik’in bugün Eski Etibank arazisinde bir ağaca asılı şekilde bulunan cansız bedenine ulaşıldı. Tetik’in ortadan kaybolmadan önce Bursa’nın Gemlik ilçesine giderek orada iş başvurusunda bulunmak için gittiği ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Tetik’in ilk eşinden olan çocukları ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programına katılmış ve babalarının kaybolmasından şimdiki eşi Hülya Tetik’i sorumlu tutmuştu.

‘Bana yapılan suçlamaları kabul etmiyorum’

Bugün canlı yayına Yalova’dan katılan Hülya Tetik ise, ”Bana yapılan suçlamaları kabul etmiyorum. Eşimle her evde olduğu gibi ufak tefek tartışmalar yaşanıyordu. Maddi sıkıntımız vardı. Bankalara eşimin yüklü miktarda borcumuz vardı benim ruh ikizim gibiydi. Ben eşime zarar vermem” demişti.

Programın devam ettiği saatlerde polis ekiplerine “Eski Etibank arazisinde ağaca asılı bir erkek var” ihbarı geldi. İhbar üzerine olay mahalline giden polis ekipleri kendini bir iple asmış erkek cesedini tespit etti. Olay yerine gelen savcı incelemesini yaptıktan sonra aile yakınlarının tespiti ile ölen şahsın günlerdir ailesi tarafından aranan TIR şoförü Ferhat Tetik olduğunu tespit etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.