Yalova Belediyesi’nde şimdi ne olacak ?

Görevden uzaklaştırılan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman hakkında 3. Bilirkişi raporunun olumlu gelmesinin ardından gözler Salman’ın göreve iade edilip edilmeyeceğine çevrildi.

19 Ağustos 2022 Cuma 13:18
Yalova Belediyesi’nde şimdi ne olacak ?

Kararın kendilerine ulaşmasının ardından ‘Göreve İade bekliyoruz’ paylaşımında bulunan Vefa Salman, bilirkişi raporunu paylaşarak suçsuz olduğunu ve göreve iade edilmesi gerektiğini belirtti.

Kamuoyunda oluşturulan algılara vurgu yapan Başkan Salman “Yıllardır yaptığınız adlıyla bizi suçlu ilan ettiniz. Bilirkişi raporları 3. kez diyor ki suçsuzuz. Şimdi sorma sırası bizde. Bizi göreve iade etmek için daha ne bekliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Sizi Allah’a havale ediyorum:

Yalova Belediyesi'ndeki yolsuzluk davasında tutuklanan ve geçtiğimiz yıl tahliye olan Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, sosyal medya hesabında, Yalova meydanında Belediye ye ait binada açılan pankarta şu sözlerle yanıt verdi:

10.02.2020 tarihi itibari ile bizlerin ortaya çıkardığı, suç duyurusunda bulunduğu, buna rağmen yolsuzlukla suçlandığımız bu dava dosyası için 3. bilirkişi raporu geldi. "SUÇSUZ OLDUĞUMUZ, TEMİZ OLDUĞUMUZ UZMANLAR TARAFINDAN BİR KEZ DAHA RESMİ OLARAK ORTAYA KONDU. BİZİM ALNIMIZ AK" diye bağırmamıza rağmen, iftira atanlar, gündem yaratmaya çalışanlar HESAP GÜNÜ YAKINDIR. Şahsım olarak bana yapılanlar ve yaşadıklarım karşısında sizi Allah'a havale ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.