Yalova DEVA’dan millilere ‘tatlı’ moral

DEVA Partisi Yalova İl teşkilatı Yalova’da kampta bulunan Tekerlekli Sandalye Kadın Milli Basketbol Takımı’na ziyaret ederek moral verdiler.

19 Mart 2021 Cuma 13:29
Yalova DEVA’dan millilere ‘tatlı’ moral

DEVA Partisi GMKK ve GMYK üyesi İlker Çelik, DEVA Partisi Yalova İl Başkanı Mehmet Demirhan, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Avrupa Şampiyonası (B) hazırlıkları için kamp çalışmalarına Yalova'da başlayan Tekerlekli Sandalye Kadın Milli Basketbol Takımı’nı ziyaret ettiler. Sporculara çiçek takdim eden yöneticiler daha sonra tüm sporculara tatlı ikramında bulundular.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Ziyarette DEVA Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu üyesi İlker Çelik yaptığı konuşmasında: “ Yalova Kurucu İl Başkanımız Mehmet Demirhan, Tekerlekli Sandalye Kadın Milli Basketbol Takımı’nın Yalova’da kampa girdiğini söylediği anda Yalova’ya gelme kararı aldım ve ardından sizler için özel olarak Yalova’ya geldim. Her daim yanınızdayız. Sizleri her zaman destekliyoruz. “ dedi.

Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan ise “şehrimizde sizleri ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Sizleri her zaman destekliyoruz.” dedi.

İl Başkanı Mehmet Demirhan, sporcuların yaşadıkları azmi ve başarıyı hissedebilmek adına Tekerlekli Sandalye Kadın A Milli Basketbol Takımı’nda Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nden Serra Uzun ile birlikte bir basket atışı gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 19.03.2021 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.