Yalova’da hafızlar icazetlerini aldılar

Yalova’da hafızlık eğitimini tamamlayan 32 öğrenci düzenlenen törenle icazetlerini aldılar.

27 Haziran 2021 Pazar 10:11
Yalova’da hafızlar icazetlerini aldılar

Yalova Hafızlık İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 14’ü erkek, 18’si kız toplam 32 öğrenci gerçekleşen harikulade bir merasimle icazetlerini aldı.

Raif Dinçkök Kültür Merkezinde düzenlenen tören Kuran-ı Kerim okunması ile başlarken, programda sık sık tekbirler getiirldi.

Pandemi koşulları gözetilerek gerçekleştirilen ve Yalova Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil Kalyoncu’nun selamlama konuşmasıyla başlayan hafızlık törenine katılım oldukça yoğundu. Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu, İstanbul Galip Paşa Camii İmam Hatibi Mehmet Hanefi Pervane, İstanbul Mimar Sinan Camii Müezzini Adem Karataş ve Yalova Merkez Camii İmam Hatibi Niyazi Atmaca’nın Kuran’ı Kerim’den ayet ve sureler okuduğu icazet merasiminin sonunda Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık da dua etti.

Merasime ayrıca, Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk, Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, il protokol üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 27.06.2021 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.