Yalova’da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi sınırları içinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsüyle aynı şeritte seyreden tır çarpıştı.

23 Temmuz 2023 Pazar 13:23
Yalova’da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Meydana gelen kaza sonrası yol kan gölüne dönerken, olayda 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi ise yaraladı. Yolun kapanması ile birlikte Kamu Personel Seçme Sınavı’na (KPSS) girecek adaylar, araçlardan inip yürüyerek yollarına devam etti.

Edinilen bilgiye göre kazada araçta sıkışan tır sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan 4 otobüs yolcusu ise 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, kazada ölen tır sürücüsü sıkıştığı araçtan Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı.

YOL KAPANDI SINAVA GİRECEKLER YÜRÜDÜ

Öte yandan Orhangazi-Yalova Karayolu Soğucak Kavşağı yakınlarında meydana gelen kaza sabah saatlerinde Yalova’da düzenlenecek olan KPSS sınavına girecek birçok vatandaşa zor anlar yaşattı. Kontrolden çıkan kamyon devrilince Orhangazi-Yalova karayolu trafiğe kapandı. Yolun kapanması üzerine Orhangazi’den KPSS’ye girmek için Yalova’ya gitmekte olan adaylar da yolda kaldı. Ekipler yolu açmak için seferber olurken, sınava girecek bazı adayların araçlardan inerek Yalova’ya doğru yürüdükleri görüldü. Kamyonun yoldan kaldırılması ile yol trafiğe açıldı.,

Son Güncelleme: 23.07.2023 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.