Yalova’da Sedat Peker Operasyonu

Yalova’nın aralarında olduğu 4 ilde Sedat Peker'le bağlantılı oldukları iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

29 Haziran 2021 Salı 12:45
Yalova’da Sedat Peker Operasyonu

İstanbul Merkezli Aydın, Yalova ve Düzce'de düzenlenen polis operasyonlarında Sedat Peker'le bağlantılı oldukları iddia edilen 10 kişi gözaltına alındı.

Çekmeköy'de 31 Ağustos 2017'de Cahit Çetin'in öldürülmesiyle ilgili tutuklanan 4 kişinin ardından İstanbul merkezli Aydın, Yalova ve Düzce'de yeni operasyon düzenlendi. Soruşturma kapsamında 13 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenilirken aralarında Avukat Ayhan S.'nin de yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, gözaltına alınanların Sedat Peker ile bağlantılı olduğunu belirtti. Gözaltına alınanların adreslerinde yapılan aramada 4 tabanca, 2 kılıç, 149 fişek, toplam değeri 915 bin lira olan 12 çekin bulunduğu kaydedildi.

Son Güncelleme: 29.06.2021 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.