Yalova’da ‘Suç Ağı’ operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

11 Temmuz 2023 Salı 15:27
Yalova’da ‘Suç Ağı’ operasyonu

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, elebaşılığını hapisteki Ümit S.'nin yaptığı suç ağına yönelik geçtiğimiz Cuma günü İstanbul, Eskişehir ve Yalova’da operasyon düzenlenmiş, 12 şüpheli sorgulanmıştı.

Çete soruşturmasında yakalanan şüphelilerin emniyetteki ifade işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderilen 12 kişinin 8'i tutuklandı, geri kalan 4 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Organize Suçla Mücadele polis tarafından 5 gün önce yapılan baskınlarda, ruhsatsız 2 tabanca, av tüfeği ile bu silahlara ait 30 mermi ele geçirilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.