Yalova’ya metrekareye 46 kilogram yağış düştü

Yalova’da etkili olan sağanak yağışın ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü metrekareye 46,1 kilogram yağış düştüğünü açıkladı.

15 Haziran 2021 Salı 10:49
Yalova’ya metrekareye 46 kilogram yağış düştü

Yurt genelinde yapılan yağış uyarısının ardından, en çok yağış düşen şehirler belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü gerçekleşen toplam yağışlar istatistiklerinden alınan bilgilere göre etkili olan sağanak yağışın en çok düştüğü şehir Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi oldu. İlçede metrekareye 50,8 kilogramlık yağış düşmesi yurt genelinde en çok yağışın düştüğü şehir oldu. Kaynaşlı’yı, 46,1 kilogram ile Yalova’nın Termal bölgesi ve Yalova merkez ilçesi takip etti. Listenin dördüncü sırasında Bursa Orhangazi 41,3 kilogram ile gelirken, Bursa Mustafakemalpaşa’ya 40,4 kilogram yağış düştü. Denizli, Eskişehir, Edirne, Bolu ve Afyonkarahisar’da en çok yağış alan şehirlerarasında yer aldı.
 

Son Güncelleme: 15.06.2021 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.