Mustafa Yanmaz Yalova’ya derece getirdi

Altınova Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mustafa Yanmaz, Ankara’da düzenlenen U-13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü oldu.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 13:16
Mustafa Yanmaz Yalova’ya derece getirdi

Altınova Belediyespor Güreş Takımı sporcusu Mustafa Yanmaz, Ankara’da düzenlenen U-13 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda 62 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye üçüncüsü olan Mustafa Yanmaz’ı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaşması, sağlıklı, dinç ve bilinçli bir yaşam sürmeleri için 19 yıl önce başlattığımız spor seferberliği meyvelerini veriyor. Sporun birçok branşında Altınovalı çocuklarımız, gençlerimiz ulusal ve uluslararası başarılara imza atıyor, ilçemizi Milli Takımlarımızda temsil ediyor. Bu bizim için büyük gurur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.