100 bin lira çalanlar Yalova'da yakalandı

Banka şubesinden çantayla çıkan vatandaşı takip eden iki zanlının 100 bin liralık kapkaç anı kameralara saniye saniye yansıdı. Türkiye’nin farklı illerinde kapkaç olayına karışan iki şüpheli Kocaeli'nde baltayı taşa vurdu.

17 Aralık 2021 Cuma 16:26
100 bin lira çalanlar Yalova'da yakalandı

Türkiye’nin çeşitli illerinde banka ve noter gibi yerlerden çıkan vatandaşları takip eden iki şahıs, kapkaç yapıyordu. Son olarak 8 Aralık tarihinde Çayırova’da bankadan çıkan bir kişiyi takip eden iki şüpheli, otomobil ile yanaştıkları şahıstan, içi 100 bin lira dolu çantayı çaldı.

Kapkaç anı kamerada
Kamera kayıtlarına anbean yansıyan görüntülerde, arabasına çantayı yerleştiren vatandaş, sürücü koltuğuna geçti. Bu sırada gelen iki kişi arka kapıyı açıp çantayı aldı. Hemen yan tarafta bulunan bir başka sürücü, olayı fark edince zanlıların aracına çarparak durdurmak istedi, ancak başarılı olamadı. Parası çalınan şahıs da hızla uzaklaşan aracın arkasından koştu.

Plakaları kopyalamışlar
Ayrıca zanlıların araba satışı yapılan internet sitelerinde açık gösterilen plakaları kopyalayarak kullandıkları öğrenildi. M.M ve N.M adlı iki zanlı İzmir’e gittikleri esnada polis ekipleri tarafından Yalova’da yakalandı. M.M ve N.M asayiş bürodaki incelemelerin ardından Gebze Adliyesi’ne sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.