400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

270 milyon TL maliyetindeki 400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi, 2021 yılının sonunda hizmet vermeye başlayacak.

31 Ağustos 2021 Salı 11:40
400 yataklı Yalova Devlet Hastanesi’nde sona gelindi

Yalova’da inşaatı devam eden yeni devlet hastanesinde sona gelindi. Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve muhtarlarla birlikte hastane inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, burada yaptığı incelemeler sonrasında hastanenin 2021 yılı sonu itibariyle hizmet vereceğini müjdeledi. Başkan Bağatar, 270 milyon maliyetli ve 400 yataklı yeni Yalova Devlet Hastanesi’nin ihtiyaç olması halinde yatak sayısının 625’e kadar çıkabileceğini ifade etti.
‘Hastanede 140 poliklinik yer alacak’
Yeni devlet hastanesinin yılsonu itibariyle tamamlanacağını belirten AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, “400 yatak kapasiteli modern hastanemiz ihtiyaç halinde 625 yatağa dönüşebilecek. Hastanemiz 8 şiddetinde depremde dahi hizmet vermeye devam edebilecek teknolojiye sahip. Hastanede 140 poliklinik yer alacak. Onkoloji Bölümünün de yer aldığı hastanemiz inşallah uzun yıllar yüksek teknoloji ve kalite de Yalovalı vatandaşlarımıza hizmet verecek.” dedi.
“Çok mutluyuz, gurur duyduk”
Yalova Devlet Hastanesi’nin inşaatının bitmeye yaklaştığı için duydukları memnuniyeti dile getiren Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, konuşmasının devamında şu sözlere yer verdi:
“Yalova için son derece önem arz eden yatırım için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyuz, gurur duyduk. Yalovalı hemşerilerim adına çok teşekkür ediyorum”

Son Güncelleme: 01.09.2021 10:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.