54 Öğrenci Doğa Eğitim Atölyesi’nde

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde 54 öğrenci Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü Çınarcık Şefliğindeki Doğa Eğitim Atölyesini ziyaret etti.

23 Nisan 2022 Cumartesi 20:36
54 Öğrenci Doğa Eğitim Atölyesi’nde

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı münasebetiyle Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğüne bağlı Çınarcık Şefliğinde düzenlenen etkinliğe Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, İl Şube Müdürü Nevzat Alğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak ve 54 öğrenci katıldı.

Düzenlenen etkinliğe gelen 54 ortaokul öğrenciye Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü personeli tarafından kurumun yaptığı işler, Çınarcık Şefliğinde dikimi yapılan endemik bitki türleri, Yaban Hayatı Rehabilitasyon Merkezinde bulunan yaban hayvan türleri ile birlikte yapımı devam eden Doğa Eğitim Atölyesi çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Etkinlik sonunda ise Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer tarafından öğrencilere Doğa Koruma ve Milli Parklar Yalova İl Şube Müdürlüğü ait çantalarla hediyeler verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.