'Altınova Çocuk Etkinliği' renkli görüntülere sahne oldu

Altınova Belediyesi tarafından Hersek sahilinde düzenlenen ‘Altınova Çocuk Etkinliği’ ilgi gördü. Belediye tarafından dağıtılan uçurtmaları aileleriyle birlikte uçurmaya çalışan çocuklar doyasıya eğlendi.

16 Ağustos 2021 Pazartesi 15:49
'Altınova Çocuk Etkinliği' renkli görüntülere sahne oldu

Çocuklar, uçurtmaları havalandırmaya çalışırken büyük heyecan yaşadılar. Çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler. Birbirinden güzel uçurtmaların gökyüzünde oluşturduğu renkli tablo büyük beğeni topladı.
Hersek sahiline kurulan oyun gruplarında doyasıya eğlenme imkânı bulan çocuklar, unutulmaz bir gün geçirdiler. İllüzyonist Enver Ertaş, yaptığı birbirinden ilginç gösterilerle ilgi odağı oldu. Çocuklara pamuk şeker ve kağıt helva ikram edildi.
Salgın döneminde özellikle çocukların çok zor günler geçirdiğini dile getiren Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Çocuklarımızın gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirmelerini arzu ettik. Çocuklarımız gönüllerince eğlendiler. Onların mutluluğuyla biz de mutlu olduk” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.