Başkan Soyer, Karpuzdere'deki çalışmaları inceledi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Karpuzdere Mahallesinde yapılan bisiklet yolu ve çocuk parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

27 Ağustos 2021 Cuma 16:06
Başkan Soyer, Karpuzdere'deki çalışmaları inceledi

Karpuzdere Mahallesinde yapımına başlanan bisiklet yolu ve çocuk parkı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , Çınarcık Belediye Başkan Yardımcısı Murat Savaş , Fen İşleri Müdürü Sinem Sakallıoğlu bisiklet yolu ve çocuk parkı çalışmalarında gelinen son aşamayı yerinde incelediler.

Başkan Numan Soyer, yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek firma temsilcilerinden ve belediye ekiplerinden gelinen son aşama hakkında bilgiler aldı.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Numan Soyer’e yapılan mahallede yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek , memnuniyetlerini belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.