Çiftlikköy Belediyesi'nden sokakta yaşayan canlar için otomatik suluk desteği

Yaz döneminde sıcak havalardan bunalan sokak hayvanları için Çiftlikköy Belediyesi otomatik suluk sistemlerini devreye aldı.

06 Ağustos 2021 Cuma 13:11
Çiftlikköy Belediyesi'nden sokakta yaşayan canlar için otomatik suluk desteği

23 Nisan Meydanı’na konulan otomatik suluk sistemini inceleyen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Can dostlarımızın bu sıcak havalarda temiz suya ihtiyacı var. İlçemizde sokak hayvanlarının can sularını eksik etmemek için otomatik şamandıralı suluk sistemini kurduk. İlk etapta  sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu 10 noktaya konulan otomatik suluklarımızla can dostlarımız susuz kalmayacak. Sokak hayvanlarımız otomatik suluklardan su içtikçe sistem otomatik olarak su takviyesi yapıyor. Yani bir başkasının gelip su eklemesi gerek kalmadan oradaki su azaldıkça otomatik şamandıra ile suluğun dolarak belli bir seviyede tamamlanması sağlanıyor. Can dostlarımızı böylece her daim temiz suya kavuşturmuş oluyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.