Çiftlikköy'de 30 Ağustos coşkusu yaşandı

30 Ağustos Zafer Bayramı, 99’uncu yıldönümünde Çiftlikköy’de törenle kutlandı.

30 Ağustos 2021 Pazartesi 11:32
Çiftlikköy'de 30 Ağustos coşkusu yaşandı

İlçe meydanında yapılan törene Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Hava Meydan Komutanı Hv.Pilot Albay Okan Uygun, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, ilçe protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, şehit aileleri ve gazilerimiz katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Teğmen Ahmet Alperen Yılmaz, “Hiç şüphe etmiyoruz ki, yeni Türk devletinin ve Cumhuriyetinin temeli bu zaferle atılmış, yaşamının sonsuza değin sürmesi burada tescil edilmiştir. Bu meydan muharebesinde akan Türk kanı ve bu semalardaki şehit ruhları, devlet ve Cumhuriyetimizin sonsuza değin koruyucuları olacaktır” ifadelerini kullandı.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Kutlama Mesajı okunmasının ardından Kaymakam Bilgin, Hava Meydan Komutanı Hv.Pilot Albay Uygun ve Başkan Silpagar, kaymakamlık makamında ilçe protokolünün tebriklerini kabul ederek şehit aileleri ve gazilerimizle bir araya geldi.

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunun bir kez daha milletçe yaşandığını belirten Başkan Silpagar da mesajında, “30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.