Çiftlikköy'de iki günde üç yangın çıktı

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesindeki çöplük alanda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlçede dün de iki yangına müdahale edildi.

06 Ağustos 2021 Cuma 17:19
Çiftlikköy'de iki günde üç yangın çıktı

500 Evler Mahallesi Rüzgar Gülü Sokakta bulunan alanda çıkan çöplük alanda henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın meydana geldi. Yangına Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri müdahale etti. Kontrol altına alınan yangını sonrasında itfaiye ekipleri soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Öte yandan dün de yine Çiftlikköy ilçesi Sultaniye Mahallesi’nde otluk ve Yalova-İzmit Karayolu üzerindeki ağaçlık alanda yangın çıkmıştı. Yangınlar itfaiye tarafından söndürüldü.

İTFAİYEDEN UYARI

Öte yandan Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yangınlar konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan açıklamada, “Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olduğu ve ülkemizin Yangınlara mücadele ettiği bu dönemde Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını önemle rica ediyoruz” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.